Hoe leef je, in een wereld vol verwachtingen, het leven waar je écht blij van wordt? Ontdek het in momenten van rust en reflectie. Sit Back and Polish.

Neem een moment voor jezelf. Ontspan. Overzie de dingen eens. Wat denk je? Wat voel je? Ga je de kant op die je op wilt gaan? Hoe leef je, in een wereld vol verwachtingen, het leven waar je écht blij van wordt? Hoe vind je balans in deze bijzondere tijd? Ontdek het in momenten van rust en reflectie. Sit Back and Polish.

Korien

Mijn naam is Korien Thiewes (31): communicatieprofessional met hart voor mensen, merken en mindset. Origineel, enthousiast, positief, bewust, ontspannen en liefdevol.

Baby-jackpot!

In 2018 won ik samen met mijn grote liefde de baby-jackpot. Onze drieling zette mijn leven op z’n kop. In positieve zin, want Lin, Sep en Matt bleken mijn ticket naar vrijheid.

Transformatie

Deed ik écht waar ik blij van werd? Welk voorbeeld wilde ik zijn? Ik vond mezelf en mijn onderneming opnieuw uit en vond focus, thuis en in mijn werk.

The Polisher

Gedreven door het leven en gewapend met nagellak is het mijn missie om vrouwen wereldwijd bewuster en blijer te maken.

Sit Back and Polish

Samen met SBAP pak je momenten van rust en reflectie. Zodat jij betere keuzes kunt maken en trouwer aan jezelf kunt leven. Bewuster, blijer, positiever en relaxter.

Hoe blij ben jij?

Uit het spelen met barbies, dansen aan de bar, twee communicatie studies, zeven jaar ondernemen en het krijgen van een drieling haalde ik 12 lessen voor een blij leven. Hoe scoor jij op deze thema’s? Hoe blij ben jij?

DOE DE TEST!

Seen in

Sit back and polish. Nails on fleek. Mind at ease.

We leven in een mooie, maar razende wereld vol verwachtingen. Je stelt hoge eisen aan jezelf en ook je omgeving trekt zo nu en dan flink aan je. Je bent een positief mens en bent ook best tevreden, maar ben je écht helemaal blij? Kun je her en der misschien nóg een tikkie blijer zijn?

 

Sta je weleens stil bij hoe je in het leven staat? Hoe je je voelt, hoe je denkt en handelt? Doe je wat je het liefste doet? Ken je liefde? Koester je een diep verlangen? Heb je focus? Heb je een plan? Vraag je gemakkelijk om hulp? Onderneem je actie? Heb je vertrouwen? Ervaar je flow in je leven? Pak je genoeg momenten van ontspanning? Durf je groots te dromen? Kun je zorgeloos genieten?

 

Pak momenten van rust en reflectie met Sit Back and Polish en groei op de gebieden die voor jou belangrijk zijn.

Bestel nu: HET REFLECT PAKKET + STARTERSKIT

Sit Back and Polish is vol in ontwikkeling om jou de beste begeleiding te bieden bij het creëren van een blijer leven. Het eerste pakket ‘REFLECT’ kun je nú bestellen.

 

Het REFLECT pakket helpt je om jezelf beter te leren kennen: hoe gaat het met je en waar sta je? Het helpt je om op koers te blijven of je nieuwe koers te vinden.

 

Krijg de REFLECT nagellak met bijbehorende tools en goodies thuis gestuurd én krijg toegang tot de SBAP course met video, tutorials, Polishers Podcast, worksheets en meditaties.

 

Nu voor €85,- mét GET READY KIT in mooie etui van biologisch katoen én helemaal gratis verzonden.
BEKIJK EN BESTEL

What’s in the package?!

Sit Back and Polish ontdekte de kracht van reflectie en jij kunt er thuis tijdens een potje nagels lakken op een fijne en originele manier mee aan de slag. Verwen jezelf met een moment van rust en groei op de gebieden die voor jou belangrijk zijn. Je nagels lakken was nog nooit zo waardevol.

MY SBAP

Het aanschaffen van een SBAP pakket geeft je toegang tot jouw eigen online MY SBAP omgeving. Hierin kun je de course volgen die bij het desbetreffende thema hoort.

Video

Elke course start met een introductievideo. Je komt meer te weten over de kleur die speciaal voor dit thema geselecteerd is en krijgt uitleg over wat je inhoudelijk kunt verwachten.

Tutorials

In de course vind je altijd de basis tutorial ‘Nagels lakken als een pro’. Zo kun jij in no time nóg meer genieten van jouw lak moment, omdat jouw kwast met flow over je nagels glijdt.

Polishers Podcast

Met de SBAP nagellak in handen mag jij jezelf een ‘Polisher’ noemen! Je krijgt toegang tot de Polishers Podcast. Deze extra waardevolle podcast, aansluitend bij het thema, vind je in elke course.

Worksheets

In de course vind je altijd meerdere worksheets. Geen lange invulboeken, maar praktische werkbladen waar je mee aan de slag kunt voordat je je nagels gaat lakken.

Meditaties

Kom jij na het lakken vaak net te snel weer in actie met als gevolg beschadigde nagellak? Nu niet meer, want je sluit af met een fijne ontspanning. Tijd waarin je nagels kunnen drogen en jij helemaal tot rust komt.

Vegan Nail Polish

SBAP is bezig met het ontwikkelen van een eigen vegan nagellak. Deze lak ontvang je in een mooi pakketje bij je thuis. For the time being ontvang je speciaal geselecteerde vegan nagellak van Boho.

Tools & Goodies

In het pakket vind je, naast je nagellak, altijd fijne tools en goodies: een vijl om je nagels in vorm te krijgen, woodpins om je nagelriemen terug te duwen, watjes, een geurkaarsje, een kaart passend bij het thema én een kleine verrassing.

Gratis Starterskit

Bij het REFLECT pakket krijg je de GET READY KIT (t.w.v. €45,-). Hierin vind je:

  • base coat
  • top coat
  • nagelriemolie
  • nagelplaatontvetter

Dit alles krijg je in een mooi etuitje, zo kun je al je nagelspulletjes handig opbergen.

Bestel nu: HET REFLECT PAKKET + STARTERSKIT

Het REFLECT pakket helpt je om jezelf beter te leren kennen: hoe gaat het met je en waar sta je? Het helpt je om op koers te blijven of je nieuwe koers te vinden.

 

Krijg de REFLECT nagellak met bijbehorende tools en goodies thuis gestuurd én krijg toegang tot de SBAP course met video, tutorials, Polishers Podcast, worksheets en meditaties.

 

Nu voor €85,- mét GET READY KIT in mooie etui van biologisch katoen én helemaal gratis verzonden.
BEKIJK EN BESTEL

Get in touch!